PETER BEIER CHOKOLADE

Hos Peter Beier Chokolade er smagen altid i højsædet, og ambitionen for hvert enkelt stykke chokolade er intet mindre end at skabe et lille stykke perfektion gang på gang.

Peter Beier er uddannet chocolatier fra både Danmark, England, Frankrig, Belgien og Spanien. I en alder af 22 år blev han udnævnt til overhoved for chokoladeproduktionen i Magasin du Nord på Kongens Nytorv i 1989. Syv år senere besluttede Peter Beier at stifte sin egen virksomhed og selv producere chokolader af allerhøjeste kvalitet.

Peter Beier Chokolade er i dag blevet anerkendt i større kredse for sine 100% håndlavede chokolader. Virksomhedens filosofi er et gennemgående bæredygtigt koncept, der bygger på ”jord til bord”-tankegangen. Med stor omtanke på klima- og miljøforhold producerer Peter Beier Chokolade sin chokolade med kakaobønner dyrket på egen plantage i den Dominkanske Republik og med så vidt som muligt råvarer fra Ørsholt Gods nord for København.

Stor appetit på gastronomi?
Gastromondo samler eksklusive fødevarer, rejser, smagninger, keramik, service og vin på ét sted. Træd indenfor i et enestående univers for connaisseurer og oplev en verden af gastronomi, grej og unikke oplevelser på Gastromondo. Her vil du blive budt på alt fra opskrifter og smagekasser fra lokale madproducenter til indsigt omkring de nyeste gastronomiske trends og særlig adgang til unikke madarrangementer.